سیب (Malus sp., Rosaceae) در سرتاسر جهان به عنوان درخت میوه کشت میشود و بیشترین رشد را در جنس Malus دارد.
منشأ درخت سیب سیاه آسیای مرکزی است، جایی که جد وحشی آن Malus sieversii هنوز هم در آن یافت می شود.
سیب هزاران سال است که در آسیا و اروپا رشد می کند و توسط استعمارگران اروپایی به آمریکای شمالی آورده شده است.
سیب ها به دلیل روش های زیادی که می توانند مصرف شوند و به دلیل راحتی و ماندگاری آن ها محبوب هستند.
سیب ها را می توان به سس، برش یا آبمیوه تبدیل کرد و برای شیرینی ها، کیک ها، تارت ها و پای ها مورد علاقه است.
تفاله سیب به شکل آب نبات (چرم میوه) فرآوری شده و به عنوان منبع پکتین استفاده می شود.
آب سیب سفید مراغه را می توان به صورت تازه، طبیعی یا فیلتر شده، تخمیر به نوشیدنی های الکلی مانند سیب یا شراب، تقطیر به براندی یا تبدیل به سرکه مصرف کرد.
آیا سیب یک میوه است؟
طبق تعریف، سیب قرمز استخوانی دماوند میوه محصول شیرین و گوشتی درخت یا گیاه دیگری است که حاوی دانه است و می توان آن را به عنوان غذا مصرف کرد.
در واقع سیب میوه رایجی است که در سراسر جهان مصرف می شود!
حقایق میوه سیب
میوه سیب در اواخر تابستان یا پاییز بالغ می شود و ارقام با اندازه های وسیعی وجود دارند. هدف تولیدکنندگان تجاری تولید سیبی با قطر 7.0 تا 8.3 سانتی متر (2.75 تا 3.25 اینچ) به دلیل ترجیح بازار است.
برخی از مصرف کنندگان، به ویژه آنهایی که در ژاپن هستند، سیب بزرگتر را ترجیح می دهند، در حالی که سیب های زیر 5.7 سانتی متر (2.25 اینچ) معمولاً برای تهیه آب میوه استفاده می شوند و ارزش بازار کمی دارند. پوست سیب های رسیده به طور کلی قرمز، زرد، سبز، صورتی یا زنگ زده است، هرچند ممکن است ارقام دو یا سه رنگ زیادی پیدا شود.
همچنین ممکن است پوست کاملاً یا تا حدی زنگ زده باشد یعنی زبر و قهوه ای باشد. پوست در یک لایه محافظ موم اپیکوتیکولار پوشیده شده است.
اگزوکارپ (گوشت) عموماً زرد مایل به سفید کم رنگ است، اگرچه اگزوکارپ صورتی یا زرد نیز وجود دارد.
از نظر تجاری، سیب خشک تهران را میتوان برای چند ماه در اتاقهای اتمسفر کنترلشده نگهداری کرد تا رسیدن ناشی از اتیلن را به تأخیر بیندازند.
سیب ها معمولاً در محفظه هایی با غلظت های بالاتر دی اکسید کربن و فیلتراسیون هوای بالا ذخیره می شوند.
این از افزایش غلظت اتیلن به مقادیر بالاتر و جلوگیری از رسیدن سریع جلوگیری می کند. زمانی که میوه از انبار خارج شود، رسیدن ادامه می یابد.
برای نگهداری در خانه، بیشتر ارقام سیب را می توان به مدت دو هفته در خنک ترین قسمت یخچال (یعنی دمای زیر 5 درجه سانتیگراد) نگهداری کرد.
- منابع:
- تبلیغات: