اسانس های گل یک رویکرد درمانی مکمل هستند که به حالات عاطفی احساس می پردازند.
اسانس های گل گلاب ربیع کاشان که بین سال های 1928 تا 1935 توسط دکتر ادوارد باخ در انگلستان به وجود آمد، اکنون در بسیاری از نقاط جهان توسعه یافته و استفاده می شود.
آنها شبیه داروهای هومیوپاتی هستند زیرا درمان خود را نه از خواص بیوشیمیایی بلکه از انرژی هایی که از طریق رقت ها گسترش می دهند، به دست می آورند.
به دلیل فرآیند رقیقسازی، تعداد کمی از شکوفههای گل منجر به تولید بطریهای 30 میلیلیتری برای افراد میشود و اسانسهای گل را به یک روش پایدار تبدیل میکنند. این مقاله یک نمای کلی از نحوه ساخت اسانس گل ارائه می دهد.
همچنین نموداری گلاب دو آتیشه کاشان از شش اسانس گل گیاه شناسی جنگلی را ارائه می دهد که چهار مورد از آنها توسط United Plant Savers به عنوان گونه های در معرض خطر فهرست شده است.
خواص این اسانس ها که توسط توسعه دهندگان آنها مشتق شده است در نمودار نشان داده شده است.
درباره اسانس گل
اسانس های گل یک رویکرد درمانی مکمل هستند که به حالات عاطفی می پردازند.
بر خلاف داروهای روانپزشکی گلاب دو آتیشه که می توانند در تأثیر فوری آنها چشمگیرتر باشند، اسانس گل تحول تدریجی و طولانی مدت را ارائه می دهد. آنها ماهیت ارتعاشی دارند تا بیوشیمیایی، و از طریق تشدید با حالات احساسی کار می کنند.
داروهای اسانس گل شباهتی به داروهای هومیوپاتی دارند، زیرا شفای خود را نه از خواص بیوشیمیایی، بلکه از انرژی هایی که از طریق رقت ها گسترش می دهند، به دست می آورند.
پزشکان اسانس گل برای تطبیق وضعیت احساسی مشتری تا حد امکان با یک دارو کار می کنند. مطالعه و دانش پزشک از اسانسهای گل فردی و دانش فرد مشتری به این امر کمک میکند.
این تناظر بین شخص و طبیعت است. حرکت شناسی یا آزمایش عضلانی سیستم الکتریکی بدن نیز ممکن است به انتخاب اسانس کمک کند.
اسانس های گل اولین بار گلاب اصل خانگی توسط دکتر ادوارد باخ، یک پزشک انگلیسی که در ساخت واکسن ها پیشگام بود، ابداع و توسعه یافت.
بین سالهای 1928 و 1935 باخ 38 ماهیت مختلف را ایجاد کرد که آنها را درمان نامید که هر کدام را تحت هفت نوع حالت روانی طبقه بندی کرد: ترس، عدم اطمینان، علاقه ناکافی به شرایط کنونی، تنهایی، حساسیت بیش از حد به تأثیرات و ایده ها، ناامیدی و ناامیدی و مراقبت بیش از حد برای رفاه دیگران
- منابع:
- تبلیغات: