با هسته خرما چه کنیم از کجا بخریم

هسته خرما از کجا بخریم ؟ میتوانید از انواع سایت های انلاین با سرچ خرید هسته خرما کالا مورد نظرتان را خریداری کنید و یا حتی اگر به تعداد محدود نیازمند هستید پس از مصرف خرما هسته ی ان را میتوانید در ظرف در بسته نگهداری و استفاده کنید . هسته خرما به عنوان یکی از روش‌های درمانی سنگ کلیه و کیسه صفرا مورد استفاده قرار می‌گیرد. هسته خرما، حاوی گروهی از آمینو اسیدها، اسید اگزالیک، فیبرهای مفید برای سیستم گوارش و همچنین ظرفیت بالای آن برای کاهش وزن است. مصرف آرد هسته خرما می‌تواند در کاهش وزن و لاغری افراد چاق بسیار مفید و کمک کننده باشد به این صورت که آرد هسته خرما میزان سوخت کالری را دو برابر می‌کند و بهترین گزینه برای بیماران دیابتی است، زیرا قند خون آنها را کنترل می‌کند. آرد هسته خرما همچنین به درمان موخوره و ریزش مو کمک می‌کند. از دیگر خواص هسته خرما می‌توان به التیام زخم، افزایش ایمنی برای خانم‌های باردار، درمان اسهال، دفع سنگ کلیه، کمک به سلامت و جوان‌سازی پوست و مو، درمان ریزش مو و تقویت مو و ترمیم ناخن‌ها نیز اشاره کرد. در بازار برخی از مشتقات هسته خرما از جمله پودر هسته خرما، قهوه بدون کافئین هسته خرما ، روغن هسته خرما، سرمه هسته خرما و … وجود دارد.

با هسته خرما چه کنیم از کجا بخریم

با هسته خرما چه کنیم

هسته خرما را چگونه پودر کنیم دانه های خرما را بشویید و بگذارید کاملا خشک شود. بسته به محل زندگی شما ممکن است خشک شدن آن ۳ روز طول بکشد. پس از خشک شدن کامل ، دانه های خرما را خرد کرده و به روش دانه های قهوه له کنید. هسته های خرما را به مدت ۲۴ ساعت بشویید و خیس کنید. آن را با مقداری آب خرد کنید. سپس برای مدتی بگذارید تا بماند و به خوبی خشک شود. بعد از آن آماده مصرف است. خواص هسته خرما برای قلب و عروق میزان کلسترول موجود درروغن هسته خرما بسیار کم است ضمن آنکه این روغن حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای سلامت است و از این رو استفاده از آن برای بیماران قلبی عروقی توصیه می‌شود.روغن هسته خرما در برابر اکسیداسیون در دما‌های پخت و پز بالا مقاوم است و روغن مناسبی برای تهیه غذا‌های سرخ کردنی محسوب می‌شود. خواص هسته خرما برای سنگ کلیه هسته خرما حاوی چندین ترکیب دارویی است که یکی از آنها مانند کورتیکواستروئیدها عمل می کند و برای درمان اختلالات کلیه و مثانه، التهاب و بیماری های عفونی استفاده می‌شود. مشتقات این دانه شگفت انگیز، خاصیت خردکنندگی دارد و به شکستن و خرد شدن سنگ کلیه کمک می کند. بذر خرما مملو از پروانتوسیانیدین که به شما در جلوگیری از آسیب کبد و کلیه کمک می کند و از مسمومیت کبدی محافظت می کند. این اثر محافظتی کبدی ممکن است به فعالیت آنتی اکسیدانی و مهار رادیکال های آزاد نسبت داده شود. مصرف روزانه مشتقات دانه خرما در پیشگیری از سنگ کلیه و بهبود عملکرد کلیه مفید است. خواص هسته خرما برای دام مقدار غذای مورد نیاز برای تامین خوراک دام ها در دنیا روز به روز در حال افزایش است. در این میان هسته خرما به عنوان یک منبع غنی و ارزان قیمت کربوهیدرات پتانسیل استفاده در این زمینه را دارد. به استناد تحقیقات و مطالعاتی که در این راستا انجام شده، با اضافه کردن هسته خرما به رژیم غذایی نشخوارکنندگان(تا ۷۵درصد)،بهبود رشد و افزایش سطح هورمون رشد در نشخوارکنندگان را تایید می‌کند. خواص هسته خرما برای سنگ صفرا هسته خرما به عنوان یکی از روش‌های درمانی به‌ویژه در درمان سنگ کلیه و کیسه صفرا مورد استفاده قرار گرفته است. دمنوش هسته خرما قهوه هسته خرما یا قهوه ایرانی از برشته و آسیاب کردن هسته خرما حاصل می‌شود. خرما از میوه‌های بهشتی است که تمام میوه آن خوردنی و پر از خاصیت است؛ حتی هسته آن. قهوه هسته خرما طبیعتی گرم دارد و منبع غنی آنتی‌اکسیدان، پروتئین، فسفر، کلسیم، آهن و… است. این قهوه برای درمان دیابت بسیار مفید است و در دفع سنگ کلیه و مثانه و تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است. خواص قهوه هسته خرما: – دفع سنگ کلیه و مثانه – رفع عفونت‌های کلیه و مثانه – درمان رماتیسم – تسکین درد مفاصل – درمان پروستات روش مصرف قهوه هسته خرما قهوه هسته خرما را می توان با آب گرم، آب سرد و یا شیر مخلوط کرده، میل کنید و یا مثل قهوه دم کنید. هسته خرما را چگونه پودر کنیم دانه های خرما را بشویید و بگذارید کاملا خشک شود. بسته به محل زندگی شما ممکن است خشک شدن آن ۳ روز طول بکشد. پس از خشک شدن کامل ، دانه های خرما را خرد کرده و به روش دانه های قهوه له کنید. هسته های خرما را به مدت ۲۴ ساعت بشویید و خیس کنید. آن را با مقداری آب خرد کنید.

هسته خرما از کجا بخریم

هسته خرما از کجا بخریم میتوانید آنلاین با جستجو خرید هسته خرما به صورت آنلاین از سایت های مختلف خریداری کنید . حتی اگر مقدار کم نیتز دارید میتوانید در ظرف در بسته پس از خوردن خرما هسته اش را در انجا نگه داری کنید .

هسته خرما چند قسمتی است

اندامهای رویشی نخل خرما ریشه درخت خرما چون تک لپه است ریشه اصلی ندارد بلافاصله پس از آن که ریشه اولیه از بذر بیرون آمد ریشه ثانویه ظاهر می‌شود آنها خوشه های متراکمی تشکیل می دهند و در تمام طول قطرشان یکسان است تمام ریشه های خرما دارای کیسه های هوایی هستند که بعنوان اندام تنفسی عمل می کنند درخت خرما تنه ای مستقیم و استوانه ای دارد و قطر آن در طول تنه یکسان است و تا محل تاج که برگها یکباره بصورت انبوه ظاهر می شوند تغییر نمی کند برگ بسته به رقم سن درخت و شرایط محیطی برگهای نخل ۶ـ۳ متر طول دارند در هرسال ۳۵ـ۱۰ برگ جدید ایجاد می شود که طول عمرشان ۷ـ۳ سال است تعداد برگهای هر نخل معمولاً ۱۴۰ـ۳۰ عدد است لیف در قاعده برگ غلافی است که نخل را دربر می گیرد این غلاف شامل بافت سفید رابطی است که بر اثر دسته های آوندی منشعب می شود با رشد برگهای به سمت بالا بافت رابط تا حدود زیادی ناپدید می شود و دسته های آوندی خشکیده و قهوه ای رنگ به صورت نوار لیفی محکم و زبر در می آید که به لبه های جانبی قسمت زیرین و قاعده رگبرگ اصلی در برگها چسبیده و تنه را می پوشاند خارها در دو حاشیه بیرونی دمبرگ قرار دارند و تعداد آنها بسته به رقم بین ۶۰ـ۱۰ عدد متغیر است خارها می توانند بصورت منفرد و گروههای دوتایی یا سه تایی باشند تعداد و ترتیب قرار گرفتن آنها در طرفین رگبرگ اصلی در تشخیص ارقام خرما حائز اهمیت می باشند برگچه برگچه یا برگهای پرمانند سخت، نیزه ای شکل و از طول تا خورده اند به طور اریب به دمبرگ یا رگبرگ اصلی که طول و عرض آن در ارقام مختلف متغییر است متصل هستند نحوه قرار گرفتن برگچه ها بسته به واریته متفاوت هستند. اندامهای زاینده گریبانه (اسپات) گریبانه ها یعنی پوششهایی که خوشه های گل را تا زمان رشد کامل در بر می گیرند و در زوایای شاخه ها بصورت جوانه ظاهر می شوند آنها از درون غلافهای لیفی که قاعده محور برگ را تشیکل می دهند ظاهر می شوند گریبانه ها در ابتدا سبز رنگ و سپس قهوه ای میشوند گریبانه های نر از گریبانه های ماده معمولاً کوتاه تر و پهن تر هستند متوسط تعداد آنها در نخل ماده در حدود ۱۲ـ۶ و در نخل نر قدری بیشتر است گل آذین(خوشه گل) با شکافتن گریبانه یا اسپات گل آذین که سنبله مرکب است آشکار می شود و ساقه اصلی یا محور خوشه رویت می گردد رشد این محور ادامه یافته و در هنگام رشد کامل طول آن بسته به رقم گاهی تا ۲ متر یا بیشتر می رسد سنبلکها براق و طول آنها از ۱۰ سانتیمتر تا ۱ متر یا بیشتر متغیر است تعدادشان در هر خوشه گاهی تا ۱۵۰ عدد می رسد گلها کوچک، معمولاً زرد رنگ، سفت و چرمی، چسبیده به محور سنبلک و بی پایه اند و در انحنای سنبلک ایجاد می شوند گلهای نر معطرند و از ۳ کاسبرگ، ۳ گلبرگ تخم مرغی ناقص و روپوش دار ، ۶ پرچم با محورهای کوتاه نوک تیز و برافراشته تشکیل شده اند گلهای ماده ۳کاسبرگ دارند که بصورت کاسه کوچکی بنظر می آیند هر گل ماده دارای سه گلبرگ مدور فلسی، ۶ پرچم ناقص و سه پرچم آزاد با تخمکهای مستقیم و بی پایه و کلاله خمیده است در گلهای تلقیح شده معمولاً۲برچه نارس می ماند و تنها یکی به میوه تبدیل می شود. برچه های نارس بصورت دواندام کوچک قهوه ای در کنار میوه تازه تشکیل شده باقی می مانند و پس از مدتی می رسند. میوه برحسب رقم و شرایط رشد، وزن میوه خرما بین ۲ الی ۶۰ گرم طول طول آن ۱۸ الی ۱۱۰ میلیمتر و عرض آن بین ۸ الی ۳۲ میلیمتر متغیر است از نظر رنگ میوه ارقام خرما متفاوت است ولی عمدتاً دو رنگ زرد و قهوه ای در اغلب ارقام دیده می شود از نظر جنس و میوه ارقام خرما به سه گروه نرم (تر) خشک و نیم خشک تقسیم می شود. عمده ارقام خرما شامل ارقام تر(مضافتی، خاصویی، خنیزی، برحی، کبکاب) و ارقام خشک و نیمه خشک (پیارم، زاهدی، توری، مجول، دیری، شهابی) می باشد، البته نام گذاری ارقام بیشتر محلی بوده و بسته به مکان ممکن است یک رقم چند نام هم داشته باشد. میوه های بذر دار تشکیل شده دارای مراحل رشد مختلفی با نامهای حبابوک، کیمری، خلال،رطب و تمر هستند. حبابوک: میوه کوچک، نابالغ و سبزرنگی که بعد از گرده افشانی تشکیل می شود را حبابوک گویند طول دوره حبابوک از ۱تا ۳ هفته بطول می انجامد کمیری: در این مرحله میوه رشد کرده و به رنگ سبز روشن در می آید این مرحله طولانی ترین مرحله رشد و نمو میوه می باشد. خلال(خارک): این مرحله معروف به مرحله تغییر رنگ است که در آن رنگ میوه از سبز به زرد یا زرد کمرنگ ، صورتی یا قرمز تغییر می یابد . رطب: در مرحله رطب ، میوه ها کم و بیش شفاف شده و رنگ آنها از رنگ دوره خلال به رنگ قهوه ای یا نزدیک به سیاه تغییر می یابد این تغییر رنگ با نرم شدن بافت میوه نیز همراه است. تمر: آخرین مرحله رسیدگی میوه خرما را تمر می گویند در این مرحله میوه مقادیر فراوانی از رطوبت خود را از دست می دهد تا آنجا که در اثر افزایش نسبت قند به آب در میوه ، امکان تخمیر قندهای موجود در میوه به شدت کاهش یا کاملاً متوقف میشود. هسته برحسب رقم شرایط رشد دارای وزنی بین ۵/۰ تا ۴ گرم، طول ۱۲ تا ۳۶ میلی متر و عرض ۶ تا ۱۳ میلیمتر می باشد. هسته حالتی کشیده واز سمت شکم دارای یک شیار طولی است .

هسته خرما چند روزه سبز میشه

هسته خرما چند روزه سبز میشه روش درست کردن سبزه هسته خرما برای اینکه هسته خرما را سبز کنید باید کمی صبور باشید و از همین حالا شروع کنید. چندین هسته خرما را که استفاده کرده اید خیلی خوب بشویید و لزجی آن را بگیرید بعد آن را داخل ظرف آب قرار داده و در یخچال بگذارید، آب باید به طور کامل سرد باشد. روزی یکبار آب را خالی و تازه کنید. در این مرحله از طرز کاشت سبزه هسته خرما، بعد از یک هفته هسته‌ها را از داخل یخچال خارج کنید. آن را با دستمال کاغذی به طور کامل تمیز کنید و در یک پارچه بسیار نازک و تمیز قرار دهید و پارچه را به طور کامل مرطوب کنید. توجه داشته باشید که این پارچه باید همیشه مرطوب باشد و در صورتی که خشک شد سریع آن را مرطوب کنید. بهتر است در مکانی هسته‌ها را نگهداری کنید که کمی گرم باشد مثلا اطراف رادیاتور، بخاری یا آب گرم کن قرار دهید و رطوبت آن را چک کنید. به تدریج متوجه خواهید شد که ریشه سفید رنگی از خرما خارج می‌شود. البته ممکن است این مرحله چند هفته به طول انجامد پس صبور باشید (جوانه زنی چند هفته طول می‌کشد)بعد از جوانه زدن هسته‌ها آن‌ها را داخل گلدان حاوی خاک تمیز قرار می‌دهیم (در اغلب خاک‌ها رشد دارد) و بر روی آن نایلون می‌کشیم تا رطوبت حفظ شود سپس در مکانی گرم و پر نور قرار می‌دهیم. در این مدت نباید خاک گلدان خشک شود. پس از سبز شدن فاصله آبیاری به تدریج افزایش دهید و تا خاک خشک نشده آب ندهید باید گیاهتان را در مکانی با آفتاب ملایم و یا فیلتر شده مانند آفتاب پشت پرده توری قرار دهید و یا گیاه را به مکانی روشن‌تر با نور غیر مستقیم منتقل نمایید.

هسته خرما چیست

هسته خرما دارای خواص شگفت‌ انگیز درمانی است و برای سلامتی بدن بسیار مفید است. هسته خرما مانند میوه خرما دارای خواص و فواید بسیار زیادی است .

آیا هسته خرما هضم می شود

آیا هسته خرما هضم می شود اگر بلعیده شده و در گلو گیر نکرد دفع می شود.

اگر هسته خرما خوردیم چه کنیم

هسته خرما در گلو ۱- به سرعت یک نوشیدنی گازدار بنوشید. پژوهش‌ها می‌گوید این روش ساده به تجزیه مواد غذایی کمک کرده و به رفع انسداد کمک می‌کند. ۲- همچنین خوردن چند جرعه زیاد آب نیز ممکن است به رفع غذای گیر کرده در مری کمک کند. – یک تکه موز و یا یک غذای مرطوب میل کنید. گاهی اوقات یک ماده غذایی می‌تواند باعث فشار آوردن به غذای دیگر به سمت پایین در مری می‌شود. اگر شما موز در خانه ندارید، یک تکه نان را در آب و یا شیر فرو کنید و سپس چند تکه کوچک از آن را بخورید. ۴- مقداری جوش شیری یا «سدیم بی کربنات» را با آب مخلوط کرده و بنوشید. نوشیدن این محلول ممکن است به تجزیه مواد غذایی گیر کرده در گلو کمک کند. ۵- یک قاشق غذاخوری کره بخورید. این کار ممکن است به مرطوب شدن مخاط مری کمک کرده و در نتیجه اجازه دهد تا مواد غذایی گیر کرده به سوی معده شما لیز بخورد.

چگونه هسته خرما را بکاریم

چگونه هسته خرما را بکاریم برای کاشت هسته خرما بعد از جدا کردن هسته و جمع‌آوری آن به تعداد دلخواه باید هسته‌ها را در یک ظرف آب بریزید طوری که سطح آب از سطح مجموع هسته‌ها چند سانتی‌متر بالاتر باشد. سپس هر روز آب این ظرف را تا ۱۰ الی ۱۲ روز تعویض کنید و روزانه آب جدید بریزید این کمک می‌کند تا آب بو نگیرد و منجر به کپک زدن یا خراب شدن بذرها نشود. بعد از این مدت یک پارچه ضخیم که قدرت جذب آب را داشته باشد انتخاب کنید و آن را خیس کنید تا کمی آب به خود جذب کند. آب هسته‌هایی که خیس کردید را خالی کنید، هسته‌ها را بشویید و درون این دستمال مرطوب قرار دهید طوری که کاملاً پوشانده شوند. بعد از آن مجموع دستمال و بذرها را درون کیسه‌ای نایلونی قرار دهید به منظور سهولت کار می‌توانید از کیسه‌های نایلونی زیپ‌دار استفاده کنید. بعد از این مرحله اگر آب اضافی در نایلون جمع شده بود خالی کنید و درب کیسه را ببندید. کیسه را در خانه و در محل پر نوری قرار دهید با توجه به اینکه گرما تا حدی برای جوانه زنی هسته خرما لازم است می‌توانید نایلون را در کنار یک پنجره نورگیر بگذارید تا گرمای بیشتری به آن برسد. بعد از این روزانه در نایلون را باز کنید و در صورت کاهش رطوبت نایلون کمی آب روی آن اسپری کنید یا بپاشید اما به میزانی که تنها رطوبت دائمی همراه بذرها باشد. از تجمع آب در کیسه جلوگیری کنید چون عامل پوسیدگی جوانه‌ها خواهد شد. به این ترتیب تا دو هفته عمل کنید به زودی خواهید دید که ریشه‌های ضخیم سفید رنگی از درون هسته‌ها خارج می‌شود. هر وقت این ریشه‌ها بیرون زد و حداقل دو سه سانتی یا حتی بزرگتر شد می‌توانید دانه را بیرون آورده و در گلدانی حاوی خاک باغچه بکارید و سپس آبیاری کنید و در محلی با چند ساعت نور آفتاب در روز بگذارید بعد از یک ماه جوانه برگ از خاک بیرون می‌آید به این ترتیب کاشت هسته خرما با موفقیت انجام شده است. اگر بذرهای دیگر هنوز جوانه نزده از نایلون خارج نکنید و مجدداً زمان دهید تا ریشه بزند. می‌توانید روزانه چک کنید و هسته‌هایی که ریشه‌های بلندتری تولید کردند به خاک انتقال دهید.کود دهی برای نخل‌ها به یاد داشته باشد بعد از بیرون آمدن برگ نخل از خاک می‌توانید در فصل رشد ماهیانه با کود ۲۰-۲۰-۲۰ یا کودهای ان پی کا دیگر کود دهی انجام دهید تا رشد آنها در طول فصل جاری بیشتر شود و به یک سایز مطلوب برسند. این کمک می‌کند تا در زمستان آینده بتوانید آنها را در فضای باز نگهداری کنید بدون آنکه آسیب ببینند. نخل خرما تقریباً در همه جای کشور قابل کشت است بجز مناطق کوهستانی با زمستان‌های سخت چون نخل ذاتاً گرما دوست است. اغلب نخل‌ها گیاهانی اسید دوست هستند بنابراین از کاشت آنها در خاک‌های قلیایی خودداری کنید و یا در برنامه غذایی آنها از کودهای تنظیم کننده پی اچ خاک مثل کود هیومیک اسید نیز استفاده کنید. برای کاشت هسته خرما بهتر است از یک خاک غنی استفاده کنید بنابراین می‌توانید ورمی کمپوست هم به بستر کاشت اضافه کنید.

کاشت هسته خرما

کاشت هسته خرما در تمامی نقاط کشور امکان‌پذیر است. این هسته‌ها بسیار سخت هستند بنابراین برای کاشت آنها بهتر است مقدماتی را انجام داد و اصولی را رعایت کرد تا هر چه سریع‌تر بذرها جوانه زده و رشد کنند. جالب است بدانید نخل خرما نه تنها به عنوان یک گونه نخل با میوه‌های خوراکی بلکه به عنوان گیاه زینتی بیرونی هم کشت می‌شود و طرفداران زیادی دارد. از آنجایی که اغلب نخل‌های زینتی در خارج از محیط بومی خود در داخل گلخانه‌ها و منازل نگهداری می‌شوند و در فضای باز دچار سوختگی یا سرمازدگی خواهند شد نخل خرما بهترین گزینه برای جایگزینی این نخل‌های زینتی در فضای باز است. امکان تولید برگ‌های پهن و طویل، استقامت بالای این نخل و همچنین نیاز کم آبی سه فاکتور مهم در انتخاب این نخل برای مصارف زینتی شده است. به یاد داشته باشید اگر قصد کاشت هسته خرما جهت تولید نخل زینتی را دارید نوع رقم خرما اهمیت چندانی ندارد اما اگر کاشت هسته خرما برای تولید رقم خاصی از آن باشد حتماً باید از هسته خرماهای مرغوب و ارقام شناخته شده استفاده کنید. پس اگر می‌خواهید نخل خرمای خانگی خود را با دست خود پرورش دهید از امروز بعد از میل کردن خرماهای شیرین و خوشمزه هسته آن را جمع‌آوری کرده و نگه دارید. خرماهای کاشته شده بیشتر برای فضای باز استفاده خواهند شد چون به نور مستقیم آفتاب نیازمند هستند و هوای باز را می‌پسندد اگرچه ممکن است مدت‌ها بتوان از آنها در خانه هم نگهداری کرد اما قطعاً رشد و شادابی آنها در دراز مدت کاهش میابد و قادر به تولید ساقه و برگ‌های جدید نخواهند بود.