این یک دستور العمل شگفت انگیز است که من در مجله مادربزرگم پیدا کردم. وقتی برای اولین بار آن را چشیدم، نمی توانستم باور کنم چقدر ساده و در عین حال پیچیده است. چقدر دیدگاه من را نسبت به آنچه که ترشی قارچ می توانند انجام دهند تغییر داد.
چقدر کم با نوع عجیب غذای مهمانی بریتانیایی که در کتابهای آشپزی قدیمی دهههای 1950 و 60 به تصویر کشیده شده است، مرتبط است.
برای تهیه این ترشی نیازی به کنسرو کردن یا استریل کردن ندارید، اگرچه باید آن را زودتر شروع کنید تا برش های قارچ در محلول سرکه خیس شوند. این به طور موثری قارچ ها را از طریق دناتوره کردن “پخت” می کند .
تقریباً به همان روشی که آب مرکبات ماهی خام را در سویچه انجام می دهد. نتیجه قارچی است که طراوت و استحکام خود را حفظ می کند، با طعم لطیف خاکی که با روغن زیتون خوب و خردل دیژون غنی شده و با اسیدیته مشروب ترشی و گیاهان تازه درخشان شده است.
همین حالا ادامه دهید و از هر چیزی که دارید استفاده کنید. به دست.
این غذا کاملاً با ماهی های روغنی کبابی یا کبابی مانند ماهی خال مخالی کار می کند و یک افزودنی غیرعادی به سالادهای تابستانی می دهد. به نظر من این بهترین راه برای نشان دادن اینکه چقدر در آشپزی باهوش هستید بدون اینکه واقعاً هیچ آشپزی انجام دهید این است.
وقتی نوبت به انتخاب مواد مغذی برای وعدههای غذاییتان میرسد، غذای ساده و قدیمی سفید رنگ فکر کنید نان سفید، برنج سفید و ماکارونی سفید سالمترین تکرار را ندارد. اما یک خوراکی سفید رنگ وجود دارد که باید در بشقاب خود انباشته کنید: قارچ!
ماریان والش، متخصص تغذیه اهل فلوریدا، میگوید: قارچها چه در سالاد اسفناج، در سرخکرده سرخشده یا در املت تا شده باشند، یک خوراکی با طعم آجیلی و سرشار از مواد مغذی هستند.
والش توضیح می دهد: «قارچ ها حاوی سلنیوم و ارگوتیونئین هستند که آنتی اکسیدان های قوی هستند. آنها همچنین حاوی ویتامین های B و مس هستند که همگی از رشد گلبول های قرمز خون حمایت می کنند.