وقتی از خواربار فروشی محلی خود خرید می کنید، فرصت را از دست ندهید تا بسته ای از این میوه های هسته دار خوشمزه و شیرین را بگیرید.
آنها شیرین کننده کامل مواد غذایی برای افزودن به زرادخانه طعم شما هستند، خرمای ربی در تبریز حاوی 23 نوع اسید آمینه مختلف است.
درختان خرما در 5000 سال گذشته در بدترین شرایط آب و هوایی به مردم به عنوان منبع انرژی، امنیت غذایی و میوه های سالم غذا می دهند.
در زیر به برخی از فواید میوه خرما برای سلامتی اشاره شده است. گوشت نرم و به راحتی هضم و کربوهیدرات های ساده مانند فروکتوز و دکستروز خرمای تازه را تشکیل می دهند.
مواد معدنی یک وعده 100 گرمی خرما حدود 15 درصد از مصرف روزانه توصیه شده برای این مواد معدنی را تامین می کند.
خرما حاوی مقادیر متوسطی آهن، کلسیم، فسفر و منگنز است و 100 گرم خرما می تواند حدود 7 درصد از مصرف روزانه توصیه شده این عناصر را تامین کند.
خرما برای بیماران مبتلا به فشار خون عالی است زیرا سدیم کمی دارد و پتاسیم بالایی دارد. بور، پتاسیم، فسفر، سدیم و روی از دیگر مواد معدنی و املاح موجود در مقادیر مختلف هستند.
خواص ضد التهابی میوهها به فیتوکمیکالها نسبت داده میشود که یک ماده غیر مغذی زیست فعال هستند که در ترکیب با متابولیتهای گیاهی ثانویه یا اجزای سلولی ضروری یافت میشوند.
محققان و پزشکان به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی، کیفیت پایین آورنده کلسترول و سایر فواید سلامتی احتمالی مانند سرطان، دیابت و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، علاقه فزاینده ای به مواد شیمیایی گیاهی دارند. کاروتنوئیدها، پلی فنول ها، ایزوفلاون ها، لیگنین ها، تانن ها و استرول ها برخی از اجزای زیست فعال موجود در میوه خرما هستند.
با این حال، هنوز تحقیقات کمی در مورد شناسایی، خصوصیات و تعیین کمیت مواد شیمیایی گیاهی در انواع مختلف خرما در مراحل مختلف رسیدن میوه وجود دارد. مقدار و محتوای فیتوکمیکال های موجود در میوه خرما بسته به نوع خرما، مرحله بلوغ، ذخیره سازی، پردازش پس از برداشت، هیدراتاسیون، تنظیمات تحلیلی و منشاء جغرافیایی خرما بسیار متفاوت است.