هسته خرما پیارم، جنگی و کبکاب را می توانید به صورت آنلاین و بدون دغدغه در هر نقطه ای از کشور که ساکن هستید، سفارش دهید. هسته خرما، محصول جانبی خرما می باشد و بر اساس مطالعاتی که روی آن انجام شده، نشان می دهد، که منبع عالی از فیبر غذایی می باشد و دارای مواد معدنی و پروتئین قابل توجهی است.
هسته خرما پیارم
هسته خرما پیارم، همانند هسته انواع خرما ها برای سلامتی بدن فواید بی شماری دارد. به عنوان نمونه برای درمان مشکلات قند خون و دیابت مفید است و تحقیقات نشان می دهد که دانه خرما در برابر عوارض اولیه دیابت اثرات محافظتی بالقوه ای دارد و می تواند قند خون این افراد را کنترل کند و برای تولید انسولین خواص اعجاب انگیزی دارد، بنابرین اگر به قند خون بالا و دیابت مبتلا هستید، توصیه می شود به مدت یک هفته پودر هسته خرما را مصرف کنید.
به عنوان یک عامل ضد ویروس در برابر انواع ویروس های بیماری زا از بدن انسان محافظت می کند و به پیشگیری و درمان انواع عفونت های ویروسی کمک خواهد کرد و تحقیقات نشان می دهد که دانه خرما می تواند از عفونت فاژ سودوموناس ATCC 14209-B1 جلوگیری کند. هسته خرما به دلیل این که سرشار از آنتی اکسیدان ها می باشد از آسیب به ساختار DNA جلوگیری می کند. به دلیل مواد معدنی متعددی که دارد برای تقویت سیستم ایمنی و اعصاب فوق العاده می باشد.
دارای چندین ترکیب دارویی است و برخی از این ترکیبات همانند داروهای ضد التهاب یا داروهای کورتیکواستروئیدی برای درمان بیماری های کلیه و مثانه، بیماری های عفونی و التهاب فوق العاده می باشد. خاصیت خرد کنندگی دارد، که این باعث شکستن و خرد شدن سنگ های کلیه می شود. دانه خرما سرشار از ماده ای به نام پروآنتوسیاتیدین می باشد و می تواند از هر گونه آسیبی از کبد و کلیه محافظت کند. به دلیل این که فیبر دارد به درمان اختلالات گوارشی کمک می کند. به عنوان یک ضد عفونی کننده قوی عمل می کند و می تواند باکتری های مضر دستگاه گوارش را از بین ببرد و به درمان اسهال مزمن کمک می کند.
هسته خرما جنگلی
هسته خرما جنگلی، همانند هسته های دیگر ارقام خرما دارای روغن می باشد. روغن هسته خرما، دارای چهار اسید چرب به نام های اسید پالمیتیک، لوریک، لینولئیک و اولئیک می باشد. خواص هسته خرما برای پوست به دلیل روغن موجود در آن است، که از خاصیت های دانه خرما برای پوست می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
- از پوست در برابر اشعه UV-B محافظت می کند و به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی که دارد باعث ترمیم پوست انسان می شود. روغن هسته خرما دارای آنتی اکسیدان های طبیعی مانند توکوفرول ها و فنل ها می باشد و می تواند از پوست در برابر آسیب استرس اکسیداتیو محافظت کند.
- باعث تغذیه پوست سر می شود و برای رشد موهای سالم، محیطی سالم روی پوست ایجاد می کند و این به دلیل اسید های چرب امگا3 موجود در آن می باشد. سرشار از یک اسید چرب اشباع به نام اسید لوریک می باشد، که خواص ضد باکتریایی و ضد میکروبی دارد و با ایجاد محیط بهینه برای رشد موهای سر باعث از بین رفتن شوره سر می شود.
- باعث ضخیم شدن موها می شود و می تواند به طور موثری ریزش مو را مهار کند و این به دلیل اسید آمینه و ویتامین B2 یا ریبوفلاوین آن می باشد.
- در برابر رادیکال های آزاد از مو محافظت می کند و این به دلیل کاروتنوئید های موجود در آن می باشد، که نوعی آنتی اکسیدان است و باعث تقویت موها می شود. تحقیقات نشان می داد که آنتی اکسیدان هیدرولیزات پروتئین هسته خرما برای بهبود سلامت به عنوان یک ماده غذایی بالقوه شناخته می شود.
- روغن موجود در هسته خرما باعث شده، دانه خرما خاصیت مرطوب کنندگی پیدا کند و از شوره سر و آکنه پوست سر جلوگیری می کند، چون اسید های چرب امگا 9 و 6 موجود در روغن هسته خرما می تواند آب از دسته رفته موها را کنترل کند و رطوبت مو را دست نخورده نگاه می دارد.
- از سفید شدن زودرس مو ها جلوگیری می کند و به این ویتامین های زیادی که دارد در برابر از بین رفتن رنگ دانه از مو محافظت می کند. مس و پانتوتنیک اسید یا همان ویتامین B5 موجود در دانه خرما می توانند رنگدانه های مو را تحریک کنند. شما با مصرف محصولاتی مانند هسته خرما که غنی از مس و اسید پانتوتنیک می باشد می توانید به تولید ملانین بدن خود کمک کنید و از سفید شدن موهای خود جلوگیری نمایید.
هسته خرمای کبکاب
هسته خرما کبکاب، همانند هسته های دیگر خرما ها به صورت آسیاب شده مصرف می شود. برای پودر کردن هسته خرما، ابتدا باید دانه های خرما را بشویید و بگذارید تا خشک شوند، که خشک شدن هسته های خرما بسته به محل زندگی شما می تواند 3 روز طول بکشد. در مرحله دوم، بعد از این که هسته های خرما خشک شده اند، باید آن ها را آسیاب کنید. برخی از افراد پودر هسته خرما را به قهوه ای خود اضافه و میل می کنند. به صورت دمنوش یا چای می توانید پودر هسته خرما را مصرف کنید، برای این منظور کافی است پودر خرما را به آب گرم اضافه نمایید.
پودر خرما را به آب میوه ها یا اسموتی ها می توانید، اضافه کنید، در هنگام پخت کیک، کلوچه و... می توانید از پودر هسته خرما استفاده نمایید. پودر هسته خرما را می توانید روی نان و کیک خود بمالید و بگذارید، بپزد.
هسته خرما مضافتی
از انواع هسته های خرما مانند هسته خرما مضافتی می توانید روغن دانه خرما را تهیه کنید. این روغن را می توانید به عنوان روغن خوراکی استفاده نمایید و این به دلیل اهداف تغذیه ای آن می باشد. این نوع روغن چون مقاومت و پایداری بالایی در برابر عملیات حرارتی دارد، می توانید برای تولید مارگارین از آن استفاده کنید. ماندگاری خوبی که این روغن دارد، می توانید آن را برای مدت طولانی ذخیره کنید.
یکی دیگر از محصولاتی که به وسیله پودر هسته خرما به دست می آید، شیره هسته خرما می باشد، که برای تهیه آن پودر هسته خرما را همراه با شیره خرما می جوشانند. این ماده خوراکی از خواص بی شماری برخوردار می باشد، چون پودر هسته خرما و شیره خرما هر دو به تنهایی پر از خاصیت هستند و ترکیب آن ها با هم باعث می شود خاصیت آن ها چندین برابر شود. شیره هسته خرما دارای طبع گرمی است، به همین دلیل برای درمان بسیاری از بیماری ها مفید می باشد.
هسته خرما نر و ماده
هسته خرما نر و ماده، به ترتیب مربوط به خرمایی می باشد که از درخت نر و درخت ماده خرما به دست آمده است. در یک نخلستان پر جمعیت می توانید یک درخت نر و یک درخت ماده را از فاصله دور از هم شناسایی کنید. نخل های نر در مقایسه با نخل های ماده قد و قامت کوتاه تری دارند و یک درخت نخل نر نسبت به یک درخت نخل ماده تنومندتر است که زمان کشت یکسانی دارد.
بر روی شاخه های درخت ماده و نر علائمی وجود دارد که می توانید به راحتی جنسیت نخل را تشخیص دهید. خارهای نخل ماده یکدیگر را در هیچ نقطه ای قطع نمی کنند و به موازات هم روییده اند ولی خار شاخه های نخل نر حالت ضربدری دارند.
هسته خرما ویکی پدیا
برای مصرف هسته خرما، باید آن را به پودر تبدیل کنید، پودر هسته خرما از مغزهای بو داده و سوخته خرما به دست می آید. پودر هسته خرما را می توانید به قهوه، اسموتی ها و آب میوه ها اضافه و میل کنید. علاوه بر این ها به صورت دمنوش هم می توانید آن را مصرف کنید، برای دمنوش پودر دانه خرما کافی است، مقداری از پودر هسته خرما را در آب گرم بریزید و بگذارید تا دم بکشد. برای تهیه قهوه خرما ابتدا باید به مدت یک روز هسته های خرما را در آب خیس کنید و سپس آن ها را با آب بشویید و بگذارید تا خشک شوند. بعد از این دانه های خرما کاملا خشک شده اند، آن ها را درون یک ظرف گذاشته و در فر قرار دهید تا کاملا سوخته شوند و بعد از این که سرد شده اند، آن ها را آسیاب کنید و مانند دانه های قهوه از آن ها استفاده نمایید. پودر قهوه هسته خرما را می توانید داخل آب جوش بریزید و بگذارید دم بکشد.
دمنوش دانه خرما قند خون را تنظیم می کند و به آرام شدن اعصاب کمک می نماید، باعث افزایش شیر مادران شیرده می شود و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک شایانی می نماید. دمنوش هسته خرما منبع فیبر است و برای لاغری می تواند، مفید واقع شود. دمنوش قهوه خرما بر روی استرس اکسیداتیو و سطح کلسترول خون اثرات مفیدی دارد، چون فاقد از کلسترول، سرشار از آهن است و فیبر بالایی دارد. مصرف قهوه خرما باعث می شود کلسترول بد خون کاهش پیدا کند و باعث بهبود چربی های موجود در جریان خون می شود، که این می تواند خطر بیماری های قلبی و حملات قلبی را کاهش دهد.
برای سلامت استخوان ها مفید است، چون دمنوش هسته خرما منبع منیزیم، مس، سلنیوم و منگنز می باشد که همه این عناصر از بیماری های استخوانی مانند پوکی استخوان پیشگیری می کنند. در برابر استرس اکسیداتیو و التهابات مغز از بدن محافظت می نماید، دمنوش هسته خرما باعث کاهش عملکرد شناختی و بیماری های عصبی می شود. دمنوش هسته خرما مانند بمب انرژی می باشد و باعث افزایش انرژی بدن می شود، چون حاوی محتوای بالای کربوهیدرات است.
قهوه هسته خرما برای کنترل قند خون مفید است و می تواند به درمان دیابت کمک کند. در واقع پودر هسته خرما دارای خاصیت تولید انسولین در بدن را دارد. دانه های خرما سرشار از آنتی اکسیدان ها می باشند و می توانند از آسیب دیدن DNA جلوگیری کنند. هسته های خرما برای تقویت اعصاب و سیستم ایمنی بدن مفید هستند و این به دلیل مواد معدنی موجود در آن ها است، قهوه خرما ارزش غذایی شگفت انگیزی دارد، به همین دلیل این نوع دمنوش به یک منبع غذایی ارزشمند تبدیل شده است.
هسته خرما به انگلیسی
هسته خرما به انگلیسی Langs Education شناخته می شود و صادرات آن علاوه بر این که می تواند به حفظ محیط زیست کمک کند، بلکه ارز های با ارزشی را به کشور وارده کرده است. هسته و کلاهک خرما برای تهیه خوراک دام استفاده می شوند و به کشور های کویت، امارات و بحرین برای پرورش شتر صادر می گردند.
هسته خرما به هیچ وجه دور ریختنی نیست و سرشار از روغن و مواد پروتئینی است. علاوه بر این، منبع پروتئین، چربی، املاح معدنی و فیبر های رژیمی می باشد. سالانه 80 هزار تن خرمای صادراتی و 6 هزار تن هسته خرما و کلاهک خرما از استان خوزستان دریافت می شود و 300 دلار به ازای هر تن آن ارزآوری نصیب کشور می گردد و به کشور های عربی صادر می شود.
عکس هسته خرما
با مشاهده عکس هسته خرما به خوبی متوجه می شوید که بافت سخت آن باعث شده برای خوراکی قابل مصرف نباشد، یعنی برای مصرف خوراکی هسته خرما باید آن را به صورت پودر در آورید. در واقع هسته خرما به صورت پودر شده قابلیت مصرف دارد. که پودر آن را می توانید به صورت های مختلفی مصرف کنید، برخی از افراد آن را در هنگام تهیه بسیاری از غذا استفاده می کنند، برخی دیگر به شیرینی ها و کیک های خود آن را اضافه می نمایند. پودر هسته خرما را می توانید به صورت دمنوش یا قهوه هسته خرما مصرف کنید. برخی از افراد طعم قهوه ای خرما را همانند طعم قهوه ای معمولی می دانند ولی به طور کلی طعم قهوه هسته خرما با دیگر قهوه ها متفاوت است.
هسته خرما در ایران جزو ضایعات محسوب می شود ولی در بسیاری از کشورها به عنوان ماده ای ارزشمند برای مصرف خوراکی و تولید لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. بنابرین با صادرات این محصول به ظاهر بی ارزش ولی بسیار پر خاصیت می توانید، ارزآوری خوبی را تقدیم کشور کنید.
بنابرین هسته خرما علاوه بر مصرف خوراکی که به صورت پودر استفاده می شود، به دلیل خواص فراوانی که برای پوست دارد در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی هم استفاده می گردد. همچنین برای تهیه خوراک دام هم به صورت پودر قابل مصرف است و با دیگر مواد خوراکی های دام ترکیب و مصرف می شود.