آویشن صفراکم خونی را از بین می برد

آویشن همچنین ممکن است تأثیر مثبتی بر ایمنی و ماندگاری روغن های پخت و پز داشته باشد. یک مطالعه در سال 2012 نشان داد که عصاره آویشن صفرا ممکن است پایداری روغن آفتابگردان را در دماهای مختلف افزایش دهد و همچنین اثرات آنتی اکسیدانی ایجاد کند.

با پیروی از این دستور العمل می توانید روغن دم کرده آویشن خود را درست کنید. با این حال، هیچ تضمینی وجود ندارد که این نسخه خانگی بر پایداری روغن شما تأثیر بگذارد.

یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 2013 نشان داد که روغن آویشن به عنوان یک نگهدارنده طبیعی محصولات غذایی در برابر چندین باکتری متداول موجود در مواد غذایی که باعث بیماری انسان می شوند، حتی در غلظت های پایین، پتانسیل را نشان می دهد.

علاوه بر این، یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 2011 نشان داد که روغن آویشن در برابر سویه‌های مقاوم باکتری‌های استافیلوکوک، انتروکوک، اشریشیا و سودوموناس مؤثر است.

مهم است که توجه داشته باشید که این بدان معنا نیست که مصرف روغن آویشن از مسمومیت غذایی شما جلوگیری می کند. به علاوه، اگر به طور منظم مکمل‌های آویشن مصرف می‌کنید، احتمالاً بسیاری از باکتری‌های خوب روده خود را از بین می‌برید.

عفونت قارچی
آویشن فقط به طور بالقوه در برابر باکتری ها موثر نیست. در مورد قارچ نیز ممکن است کمی آسیب ببیند.

یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 2021 نشان داد که دوزهای بسیار پایین اسانس آویشن در برابر کاندیدا آلبیکنس، یکی از علل شایع عفونت های قارچی، حتی زمانی که قارچ به داروی تجویزی فلوکونازول مقاوم بود، قارچ کش است.

با این حال، تحقیقات انسانی برای دانستن اینکه آیا مصرف روغن آویشن می تواند کاندیدا را درمان کند، مورد نیاز است.

سرطان
یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 2018 نشان داد که هر دو اسانس آویشن و میخک باعث مهار خطوط سلولی سرطان سینه می شوند. یک مطالعه در سال 2021 این نتایج را تکرار کرد.

این مطالعات تنها شواهد بسیار ضعیفی از فواید بالقوه آویشن برای سرطان ارائه می‌دهند و مطالعات انسانی برای تایید هرگونه فواید بالقوه مورد نیاز است.