غذاهای حاوی ادویه ها ارزش دارویی را افزایش می دهند.
زیرا در حال حاضر مشخص شده است که اجزای اصلی مکمل پودر کاری هندی مانند روی، کلسیم، پتاسیم، سلنیوم و آهن به ترکیب مهم خواص طبیعی و سالم طعم های مختلف می افزایند.
سلامتی انسان به چند عنصر اساسی نیاز دارد که از جمله آنها می توان به پتاسیم، کلسیم و آهن اشاره کرد.
این مواد معدنی برای به عهده گرفتن یک کار فیزیولوژیکی بزرگ مهم هستند، جایی که ممکن است در خواص دارویی و ترمیمی متعددی که با سلامتی انسان مشخص شده است، کمک کنند.
در میان آنها، تمرکز پتاسیم تقریباً قابل مقایسه است.
(32797 میکروگرم در گرم؛ 38045 میکروگرم در گرم) پودر کاری مشهد برای زیره سبز و گشنیز به صورت جداگانه Srinivasan در مطالعه خود اشاره می کند.
دانه های زیره به طور سخاوتمندانه در چند سبک پخت و پز در طیف گسترده ای از جوامع تغذیه از زمان های قدیم، در ساختارهای کامل و زمینی استفاده می شود.
در هند، دانههای زیره برای سالها به عنوان یک پودر کاری گل ها عنصر مرسوم غذاهای غیرقابل محاسبه از جمله کورما و سوپ مورد استفاده قرار گرفتهاند و علاوه بر این، عنصری از چند ترکیب طعمی دیگر را تشکیل میدهند.
به غیر از استفاده از مواد مغذی، کاربردهای متعددی نیز در داروهای رایج دارد.
در چینش دارویی آیورودا در هند، دانه های زیره دارای ارزش ترمیمی فوق العاده ای هستند، به ویژه برای اختلالات مربوط به معده است.
آنها در شلی مداوم روده ها و سوء هاضمه استفاده می شوند.
برخی از ادویههای رایج که از زمانهای قدیم در آشپزخانه هندی مورد استفاده قرار میگرفتند، دارای ارزش دارویی و دامنه وسیعی از داروهای رایج هستند.
برای درمان بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای پودر زردچوبه هندی قابل انتقال و غیرواگیر مورد استفاده قرار میگرفتند.
1.نشان دهنده گشنیز
2. نشان دهنده هل سبز
3.نشان دهنده دانه زیره
۴.نشان دهنده زردچوبه
5.نشان دهنده هل سیاه
6.نشان دهنده میخک
7. نشان دهنده دارچین
8.نشان دهنده نشان دهنده دانه شنبلیله است.
- منابع:
- تبلیغات: